QR code op de winkelvloer en in de etalage

QR Code, een simpele en goedkope manier om je klanten van dienst te zijn.

Informatie bieden die de klant echt wil, wanneer hij dat wil

QR code: Ze zijn doeltreffend, goedkoop en simpel te implementeren op de winkelvloer. Klanten zijn niet altijd opzoek naar het goedkoopste product op de markt. In veel gevallen zijn ze gewoon op zoek naar bijkomende informatie over het product waar ze naar op zoek zijn.

Door een simpele QR code op de prijs tag aan te brengen, kan je de klant die informatie geven waarnaar ze op zoek zijn. De QR code verwijst de klant door naar een informatie pagina of web shop via hun Smart Phone. Een simpele manier om je klanten van dienst te zijn, zonder dat er winkel personeel aan te pas komt. Zeker tijdens drukke een periode zoals de solden of einde jaar periode.

Ook van dienst zijn na sluitingstijd

Etalages zijn een goedkope manier om de aandacht van potentiële nieuwe klanten aan te trekken, evenals een creatieve en innovatieve methode om heel precies te laten zien wat uw winkel te bieden heeft. Met creatieve ideeën kun je duidelijk de producten die u aanbiedt etaleren, evenals het weergeven van aanvullende informatie zoals verleidelijke aanbiedingen en kortingen.

QR codes zijn dan een uitstekende oplossing om je klanten na sluitingstijd te informeren over de producten en diensten wat jij te bieden hebt. Meer nog, door dat je ze onmiddellijk door verwijst naar je web shop heeft de klant de mogelijkheid om zijn of haar geliefde product onmiddellijk aan te kopen.

Vergeet de kracht van social media niet

Als men social media buttons mee integreert op je informatie pagina of web shop, heeft de klant ook de mogelijkheid om jou pagina en producten te Liken en te Sharen met hun volgers, wat alleen maar extra publiciteit oplevert voor jou winkel.

Meer weten over de mogelijkheden en de vele voordelen van QR Codes in retail ?

Wilt u meer weten over de vele voordelen van QR Codes? Neem dan snel contact op met FM Projects. We bespreken graag met u de vele verschillende mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een afspraak online wanneer het best voor je past voor een vrijblijvend intake gesprek.

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past! Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.