Hoe werkt onze Retail Audit App?

Bouw uw Merk op, Bescherm uw Winst

Een gestandaardiseerd en gestroomlijnd audit-proces door middel van onze Audit App voor de detailhandel helpt problemen sneller aan te pakken, meer geld te besparen en uiteindelijk de winkelactiviteiten en klantenservice te verbeteren. Met onze audit app van FM Projects voorzien we ons personeel met een gebruiksvriendelijke tool waarmee ze cruciale gegevens sneller kunnen verzamelen, organiseren en omzetten in bruikbare inzichten.

Verminder voorraadverlies

Beschadigde goederen en voorraadafwijkingen kunnen ertoe leiden dat geld wegstroomt uit uw organisatie. Met onze Audit App optimaliseren we de verantwoording zodat u voorraadverlies kunt opvolgen en voorkomen. Weet wat de inkrimping veroorzaakt en lokaliseer probleemwinkels, leveranciers of werknemers, zodat issues zo snel mogelijk worden aangepakt.

Verbeter resultaten van winkelcampagnes

Maak een grote indruk met uw volgende promotie- of merchandising-initiatief. Versnel de uitrol en krijg vroegtijdig inzicht in winkelnaleving. Met onze FM Projects Audit Software kunnen we eenvoudig klantervaringen via enquêtes in de winkel documenteren en rapporteren over merkconsistentie.

Behoud merkstandaarden

Maak de weg vrij voor succes door een geweldige winkelervaring te bieden die consistent is voor elke klant. Door middel van een strikt audit proces voor de detailhandel kunt u elk aspect van uw merkervaring coördineren, van operationele procedures en servicenormen tot winkeluitstraling, promoties en meer.

Een inkijk in elke winkel met behulp van onze Audit App

  • Krachtige inspectiesjablonen: Door gebruik te maken van onze audit-app kunnen we binnen enkele minuten slimme checklistsjablonen aanmaken en een geschiedenis bij te houden van elke controle zodat we kunnen zien wat er gebeurt als de normen vervagen.
  • Wijs onderweg acties toe en los issues meteen op We kunnen onmiddellijk zien wanneer er iets niet juist lijkt, maar niet iedereen weet wat ze vervolgens moeten doen. We geven onszelf en onze medewerkers de mogelijkheid om acties toe te wijzen zodat elk issue opgemerkt wordt en meteen opgelost kan worden.
  • Krijg een snel overzicht met Analyse we kunnen alles evalueren, van het uiterlijk van de winkel en de visuele merchandising tot concurrentieanalyse en de dienstverlening. We kunnen mis communicatie, prestatiescores en voltooiingspercentages verder onderzoeken, zodat u weet waar u zich op moet concentreren in de nabije toekomst.

Traceer issues terug naar hun oorzaak

Bespaar tijd bij het onderzoeken van problemen en storingen met de mogelijkheid om specifieke gegevens voor een locatie, project, opdracht of inspectietype te bekijken. Met ons analyse dashboard kunnen we gemakkelijk identificeren wanneer een item voor het eerst is mislukt en volgen hoe het wordt opgelost.

Maximaliseer de tijd die besteed wordt aan belangrijke zaken

Verhoog uw kwaliteitsnormen

Werk aan het bedrijf in plaats van in het bedrijf door meteen te beschikken over een macrobeeld van wat er gebeurt in the field. Met alle inspectie- en actiegegevens op één plek, in ons ingebouwde realtime analysedashboard, kunnen we in een oogwenk zien welke onderdelen van het bedrijf aandacht vergen.

Bekijk alles op één plaats

Identificeer belangrijke issues door vaak gemarkeerde items van verschillende locaties, afdelingen of inspecties te beoordelen. Voeg nota’s en foto’s toe en wijs acties toe om zo snel mogelijk aanpassingen te verrichten.

Handel op basis van inzichten om uw bedrijf vooruit te helpen

Spot tendensen en patronen die u kan omzetten in mogelijkheden om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Identificeer toppresteerders, ontdek toonaangevende trends en bescherm uw bedrijf door voorzorgsmaatregelen te treffen. Met onze FM Projects Audit App heeft u de benodigde informatie om dingen gedaan te krijgen.

Spot de patronen

Krijg direct zicht op wat er op de vloer gebeurt. Filter uw data per locatie, per tijdstip, per afdeling, per werknemer, per sjabloon, en meer. Het grotere plaatje zien door trends over de hele lijn te beschouwen, en zoom in om individuele antwoorden te bekijken.

Meer weten over onze Audit Diensten?

Neem vrijblijvend contact op of boek een afspraak met een van onze medewerkers

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past! Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.