MVO - Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Er gaat geen dag voorbij in de gesproken of geschreven pers zonder iets te vernemen over de klimaatsverandering en de nakende gevolgen ervan. Als bedrijf worden we  voortdurend geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Ethische dilemma’s komen steeds vaker aan bod bij ons bedrijfsvoering: milieuvraagstukken (bedrijfsafval, energiebesparing, transportkeuzes, …) en sociale kwesties (veiligheid en gezondheid, kinderarbeid, andere waarden en normen, …).

We kiezen ervoor om bewust om te gaan met die dilemma’s en worden economische, sociale en milieuoverwegingen een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Zorg dragen voor ons bedrijf is zorg dragen voor personeel, partners, klanten en onze omgeving.

MVO

Onze Missie

Onze aarde achterlaten in dezelfde staat zoals we hem hebben aangetroffen. Meer nog, in een betere staat zoals we hem hebben aangetroffen. Als iedereen van ons handelt volgens dit uitgangspunt kunnen we nog lang van deze aarde genieten. Zelfs onze toekomstige generaties.

Onze Visie

Ieder individueel persoon kan iets doen om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen en te streven naar een betere samenleving, wij als lokale ondernemer natuurlijk ook.

Onze MVO doelstellingen

Op zoek naar meer inspiratie en tips om duurzaamheid in de praktijk te zetten?