Over FM Projects

It's all about experience

Als het over FM Projects gaat, draait alles om ‘ervaring’. En dat in de ruimste zin van het woord. Eerst en vooral in de betekenis van klantbeleving. We zorgen voor een absolute meerwaarde: een totaalervaring in  Visual Merchandising. Die alle zintuigen prikkelt. En uitnodigt voor meer…  Als ervaringsdeskundige kennen we de knepen van het vak. Al heel wat jaren, op heel wat fronten en in tal van branches. Met die expertise bouwen we mee aan uw eigen, unieke ervaring.

Waarom kiezen voor FM Projects 

Een professionele combinatie van ervaring en beleving

Uw klanten, uw kostbaarste goed. Een prettige ervaring en positieve merkbeleving zorgen ervoor dat zij die bevindingen omzetten in loyauteit en lucratief koopgedrag. En da’s een traject dat FM Projects voor u in goede banen leidt. Met een professionele combinatie van ervaring en beleving. En met deze troeven:

  • Een bijzonder oog voor detail en een uitstekende afwerking;
  • Perfecte en nette uitvoering;
  • Volledige ontzorging;
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gekend en bekend in de branche
  • 1 aanspreekpunt voor alle vragen

Een onvergetelijke indruk

Het geheim van goede merchandising? Het creëren van een meeslepende en zintuiglijke winkelervaring. FM Projects zet alles op alles om het koopgedrag te beïnvloeden: via (visual) merchandising, retail displays, cross installaties, remodeling, Auditing enz. Daarmee worden producten en diensten tot leven gewekt en ontstaat er een persoonlijke dialoog met de klant. En juist die interactie is een uitstekend meetinstrument voor klantentevredenheid in het algemeen én klantenbinding in het bijzonder.

Een opdracht die u ons gerust kunt toevertrouwen

Persoonlijke aanpak

De winkelvloer is een strategisch marketingplatform. En net daar brengt FM Projects met een persoonlijke aanpak merken écht tot leven. Zinnenprikkelend. Zien, horen, ruiken, proeven, voelen. Het zijn krachtige middelen die indruk maken op klanten, hun aanspreken en overtuigen. Dat inspelen op alle zintuigen bevordert de verkoop van producten of diensten.

Want retail is een werkveld waar we helemaal in thuis zijn… Met een ruim aanbod aan diensten creëren we meerwaarde voor de klant en de onderneming. Tel daarbij een persoonlijke aanpak en een passie voor het product. Een winnende combinatie. Zeker weten!

Klanten verleiden is een ware kunst.

En meesterwerken vereisen een ervaren hand. Als visual merchandiser weet FM Projects perfect hoe het de aandacht van de consument moet trekken en vasthouden. Het creëert miniatuurwerelden waarin de goederen centraal staan en biedt de klant een echte totaalervaring. Gegarandeerd tevreden klanten… die terugkomen voor meer!

Met genoegen bieden wij vrijblijvend onze offerte aan. 

Meer informatie nodig?

Kies een moment wanneer het je best past, samen vinden we een gepaste oplossing.