Merchandising

Merchandising is een specialisme

Om merken en producten onder de aandacht te brengen, moet u de klant verleiden en overtuigen. Door alle zintuigen te prikkelen en een verhaal te vertellen komt de boodschap beter en sterker over.

Field support op maat

Creëer een meerwaarde voor je winkel en merk.

Uw Visual merchandising strategie moet aan moedigen om te kopen.

Als merchandiser zorgt u er voor dat de etalages en de winkelvloer er perfect en aantrekkelijk uitzien. Je kleedt elke zone in de winkel aan volgens seizoen of thema, rekening houdend met het imago van de winkel. Op deze manier zorgt u ervoor dat de klanten geprikkeld worden om jou winkel te verkennen. En creëer en realiseer je een sterke meerwaarde voor je winkel of merk. In ons huidige consumenten cultuur draait het niet meer om een product A of B te kopen, maar voor vele mensen is shoppen een leuk tijdverdrijf. 

Visual merchandising banner
Retail Display

Merchandising als een visuele verleiding

Klantbeleving staat centraal

Voor een promotie of een lancering van producten? Dan zijn Retail Displays niet weg te denken. Vlaggen, banners, schermen, eilandopstellingen, displays, wobblers, schapstoppers, stoepborden, … Noem maar op. Het zijn heuse prikkels die de aankoopbeslissing positief zullen beïnvloeden. Ze trekken de aandacht van de klant letterlijk op het ‘point of sale’ en zetten nieuwe productenspeciale aanbiedingen en/of evenementen – zoals de solden of koopjes bijvoorbeeld – extra in de kijker.

Laat je inspireren

Met genoegen bieden wij vrijblijvend onze offerte aan. 

Meer informatie nodig?

Kies een moment wanneer het je best past, samen vinden we een gepaste oplossing.