FMProjects

Audit & Rapportage

Audit

Klant is koning. Of koningin. Maar voelt de consument dat zo aan? Welk gevoel houdt een klant, gast of bezoeker over aan zijn of haar bezoek aan uw onderneming of organisatie?

Rapportage

De Audit & Rapportage geeft inzicht in de wijze waarop de mystery guest wordt geholpen door de medewerker. Hierbij wordt specifiek gekeken naar de mate waarin de medewerker servicegericht en klantgericht werkt.

Rapportage merkpositionering

Hallo, ben ik in beeld?

U mikt op de beste shoppositie. En een mooie presentatie. Dat spreekt voor zich. Maar eens uw producten het magazijn verlaten, varen die zowat op eigen kompas. Weet u precies hoe en waar uw merk op de winkelvloer zal opgesteld worden? Omdat u nu eenmaal niet op al die verkooppunten kunt gaan kijken… Zou het dan niet handig zijn om een extra paar ogen te hebben? Daar waar het allemaal gebeurt. Iemand die heel nauw opvolgt waar en hoe u aanwezig bent. En die bevindingen ook nog in een mooi rapport giet. FM Projects treedt op als merkmonitor’ , uw sensor ter plaatse.

Audit Rapportage

Meer informatie nodig?

Plan je virtuele afspraak op een moment wanneer je het best past, je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox