FMProjects

Auditing & Rapportage

Kwantitatieve data, kwalitatieve feedback

Producten verkopen is één. Of ze een strategische shoppositie krijgen is een ander verhaal. Waar zijn ze opgesteld op de winkelvloer?  Hoe groot is de uitstalling? Hoeveel stock is er effectief aanwezig. Is het opgesteld volgens de vooropgestelde normen? En aan welke prijs worden de artikelen aangeboden?

Bij hun regelmatige bezoeken aan diverse winkelpunten gaan ze dat allemaal voor u na. Wat hun scherpe blik detecteert, bundelen ze in een rapport. Met de waardevolle info uit de rapportage kunt u gericht aan de slag. Een plan uitwerken om nog beter uit de verf komen. Want alles kan beter… 

Betere inzichten in merkbeleving

Hallo ben ik in beeld ?

U mikt op de beste shoppositie. En een mooie presentatie. Dat spreekt voor zich. Maar eens uw producten het magazijn verlaten, varen die zowat op eigen kompas. Weet u precies hoe en waar uw merk op de winkelvloer zal opgesteld worden? Omdat u nu eenmaal niet op al die verkooppunten kunt gaan kijken… Zou het dan niet handig zijn om een extra paar ogen te hebben? Daar waar het allemaal gebeurt. Iemand die heel nauw opvolgt waar en hoe u aanwezig bent. En die bevindingen ook nog in een mooi rapport giet. FM Projects treedt op als merkmonitor’ , uw sensor ter plaatse.

Audit App
Audit

Verbeter resultaten van winkelcampagnes

Spot Patronen

Werk aan het bedrijf in plaats van in het bedrijf door meteen te beschikken over een overzicht van wat er gebeurt op de winkelvloer. Met al uw actiegegevens op één plek, en met het ingebouwde analysedashboard van FM Projects, kunt we in één oogwenk zien welke onderdelen van het bedrijf aandacht vergen.

Store audit geeft u die waardevolle informatie om doelgericht aan de slag te gaan.

Store Audit: inzicht in feiten

Weten wat er op de winkelvloer gebeurt is goud waard. Via onze dienst Store Audit komt u te weten hoe uw producten in de winkel geëtaleerd staan, maar ook hoe ze worden beoordeeld door je klanten. U krijgt gedetailleerde informatie en feedback voor je winkel- schap- en productverbetering.

Het gaat hierbij niet zoals bij Mystery Shopping over de indruk van de medewerkers, maar over de winkel. Welke uitstraling heeft uw winkel, voldoet de inrichting aan de corporate identity, zijn artikelen uit het standaardassortiment voorradig en hoe worden belangrijke producten onder de aandacht gebracht.

Voor een objectieve indruk van uw point of sale.

Na gezamenlijk overleg en met een vooropgestelde checklist bezorgd FM Projects u die waardevolle informatie om doelgericht aan de slag te gaan. U krijgt waardevolle feedback op het gebied van winkelconcept, winkelindeling, promotie- schap- en productverbetering.

Store Audit

1299.99
999
00
  • Volledig op maat uitgewerkt
  • Gedetailleerde store analyse
  • Overzicht met aanbevelingen
  • Etalage, Sales, Product,...
AANBIEDING

Met genoegen bieden wij vrijblijvend onze offerte aan. 

Meer informatie nodig?

Kies een moment wanneer het je best past, samen vinden we een gepaste oplossing.