Merchandising audit, een inkijk in elke winkel

Verbeter resultaten van winkelcampagnes met onze merchandising audit

Maak een grote indruk met uw volgende promotie- of merchandising acties. Versnel de uitrol en krijg vroegtijdig inzicht in winkelnaleving. Met onze FM Projects merchandising audit kunnen we eenvoudig klantervaringen in de winkel documenteren en rapporteren over merkconsistentie.

Behoud merkstandaarden

Maak de weg vrij voor succes door een geweldige winkelervaring te bieden die consistent is voor elke klant in elke winkel. Door middel van een strikt audit proces voor de detailhandel kunt u elk aspect van uw merkervaring coördineren, van operationele procedures en servicenormen tot winkeluitstraling, promoties en meer.

Een inkijk in elke winkel met behulp van onze merchandising audit

  • Krachtige inspectiesjablonen: Door gebruik te maken van onze audit-app kunnen we binnen enkele minuten slimme checklistsjablonen aanmaken en een geschiedenis bij te houden van elke audit zodat we kunnen zien wat er gebeurt als de normen vervagen.
  • Wijs onderweg acties toe en los issues meteen op We kunnen onmiddellijk zien wanneer er iets niet juist lijkt, maar niet iedereen weet wat ze vervolgens moeten doen. We geven onszelf en onze medewerkers de mogelijkheid om acties toe te wijzen zodat elk issue opgemerkt wordt en meteen opgelost kan worden.
  • Krijg een snel overzicht met Analyse we kunnen alles evalueren, van het uiterlijk van de winkel en de visuele merchandising tot concurrentieanalyse en de dienstverlening. We kunnen mis communicatie, prestatiescores en voltooiingspercentages verder onderzoeken, zodat u weet waar u zich op moet concentreren in de nabije toekomst.

Traceer issues terug naar hun oorzaak

Bespaar tijd bij het onderzoeken van problemen en storingen met de mogelijkheid om specifieke gegevens voor een locatie, project, opdracht of inspectietype te bekijken. Met ons analyse dashboard kunnen we gemakkelijk identificeren wanneer een item voor het eerst is mislukt en volgen hoe het wordt opgelost.

Handel op basis van inzichten om uw bedrijf vooruit te helpen

Spot tendensen en patronen die u kan omzetten in mogelijkheden om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Identificeer toppresteerders, ontdek toonaangevende trends en bescherm uw bedrijf door voorzorgsmaatregelen te treffen. Met onze merchandising audit heeft u de benodigde informatie om dingen gedaan te krijgen.

Spot de patronen

Krijg direct zicht op wat er op de vloer gebeurt. We filteren de data per locatie, per tijdstip, per afdeling, per werknemer, per sjabloon, en meer. Het grotere plaatje zien door trends over de hele lijn te beschouwen, en zoom in om individuele antwoorden te bekijken.

Wil je meer weten over onze merchandising audit Diensten?

Neem vrijblijvend contact op of boek een afspraak met een van onze medewerkers

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past! Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.