Cross installaties, Slim en doeltreffend

Cross installaties vereist een nauwgezette opvolging

Cross installaties zijn slim. En razend populair. Maar wat betekent het nu juist? Simpel: producten of diensten verkopen die bij het primaire product of de belangrijkste dienst horen. Denk maar aan een smartphone waar u een oplader bij verkoopt. Of een shirt en een stropdas bij een nieuw pak.

Cross installaties zet producten in de aanbieding…

Door meerdere verwante producten samen te presenteren, trekt men de aandacht van de klant. En prikkelt men hem/haar tot een impulsaankoop. Cross-selling is een interessant spel dat erg leuk en winstgevend kan zijn… als het juist wordt geïmplementeerd en uitgevoerd!

Kennis is succes

Voor cross-selling is goede productkennis cruciaal. Doe daarom een beroep op een expert. FM projects weet op welke manier producten bij elkaar aansluiten. Zo wordt het mogelijk om aanvullende diensten en goederen onder de aandacht te brengen. En de klant tot extra aankopen te verleiden!

Totaaloplossing

FM Projects installeert en implementeert opstellingen voor cross-selling voor allerhande Retail toepassingen. Daarbij wordt steeds voor een totaaloplossing gekozen:

  • Installatie: de product presentatie gebeurt op basis van een doordachte strategie
  • Bestelling: producten worden in samenspraak met de winkelverantwoordelijken besteld
  • Aanvulling: dankzij een nauwgezette opvolging kan men perfect inspelen op het aanbod.

Opvolging

Cross-selling vereist een nauwgezette opvolging. Belangrijk daarbij is een goede samenwerking met de winkelverantwoordelijke. Op basis van verkoopresultaten, Retail ervaring en feedback past FM Projects het assortiment snel en flexibel aan. Zo vermijdt men bovendien uitputting van de voorraad.

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past! Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.