Kwaliteitscontrole: Kwantitatieve data, kwalitatieve feedback

Kwaliteitscontrole

Tevreden klanten: het doel van iedere retailer.

Maar hoe weet u of de klant gelukkig is? En hoe gaat u na of kwaliteit wordt nagestreefd? Of dat de afspraken worden opgevolgd? Simpel: schakel een fieldmarketingbureau in. En laat een kwaliteitscontrole uitvoeren.

Audits: van controle tot rapportage

FM Projects voert een onafhankelijke en duidelijke kwaliteitsaudit uit en fungeert als extra ogen en oren van de opdrachtgever. De audit zelf kan verschillende vormen aannemen:

  • Een controle van de aanwezige voorraden;
  • Een verificatie van het aangeboden en afgesproken assortiment;
  • Is de product presentatie conform de gemaakte afspraken?
  • Controle van dienstverlening via mystery shopping;

Kwantitatieve data,  kwalitatieve feedback

Na afloop van de audit krijgt de klant een eindrapport met belangrijke conclusies en managementinformatie. Daarin worden vaststellingen vermeld en aanpassingen voorgesteld. Op basis van het rapport kan de klant verbeteringen aanbrengen, een efficiënter team creëren en de klanttevredenheid verhogen. De audit is steeds een positieve actie met constructieve feedback.

Voordelen van een kwaliteitscontrole

Een kwaliteitscontrole heeft tal van voordelen, op lange en korte termijn. Op basis van duidelijke, concrete en correcte onderzoeksresultaten kan de klant aanpassingen uitvoeren en zijn impact op de markt vergroten. Een professionele kwaliteitsaudit door een gespecialiseerd bureau maakt een cruciaal verschil voor de dienstverlening, het productaanbod en de klanttevredenheid.

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past! Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.