Analysedashboard, Kwantitatieve data, kwalitatieve feedback

Betere inzichten in merkbeleving met ons analysedashboard

Producten verkopen is één. Of ze een strategische shoppositie krijgen is een ander verhaal. Waar zijn ze opgesteld op de winkelvloer?  Hoe groot is de uitstalling? Hoeveel stock is er effectief aanwezig. Is het opgesteld volgens de vooropgestelde normen? En aan welke prijs worden de artikelen aangeboden?

Bij hun regelmatige bezoeken aan diverse winkelpunten gaan ze dat allemaal voor u na. Wat hun scherpe blik detecteert, bundelen ze in een rapport. Met de waardevolle info uit de rapportage kunt u gericht aan de slag. Een plan uitwerken om nog beter uit de verf komen. Want alles kan beter…

Hallo ben ik in beeld ?

U mikt op de beste shoppositie. En een mooie presentatie. Dat spreekt voor zich. Maar eens uw producten het magazijn verlaten, varen die zowat op eigen kompas. Weet u precies hoe en waar uw merk op de winkelvloer zal opgesteld worden? Omdat u nu eenmaal niet op al die verkooppunten kunt gaan kijken… Zou het dan niet handig zijn om een extra paar ogen te hebben? Daar waar het allemaal gebeurt. Iemand die heel nauw opvolgt waar en hoe u aanwezig bent. En die bevindingen ook nog in een mooi rapport giet. FM Projects treedt op als ‘merkmonitor’ , uw sensor ter plaatse.

Verbeter resultaten van winkelcampagnes

Werk aan het bedrijf in plaats van in het bedrijf door meteen te beschikken over een overzicht van wat er gebeurt op de winkelvloer. Met al uw actiegegevens op één plek, en met het ingebouwde analysedashboard van FM Projects, kunt we in één oogwenk zien welke onderdelen van het bedrijf aandacht vergen.

Hier zijn enkele voordelen van ons analyse-dashboard:

  1. Verbeterde merkbeleving: Door inzicht te krijgen in hoe uw producten worden gepresenteerd op de winkelvloer, kunt u de merkbeleving versterken en consumenten aantrekken.

  2. Optimalisatie van de winkelpositie: Identificeer strategische locaties en verbeter de presentatie van uw producten om hun zichtbaarheid en verkoop te vergroten.

  3. Efficiënte voorraadbeheer: Door te weten hoeveel voorraad er op elk verkooppunt aanwezig is, kunt u uw voorraadniveaus optimaliseren en tekorten vermijden.

  4. Prijsstellingstransparantie: Krijg inzicht in hoe uw producten geprijsd zijn ten opzichte van concurrenten en pas uw prijsstrategie indien nodig aan.

  5. Externe monitoring: Met regelmatige bezoeken aan diverse winkelpunten worden uw producten nauwlettend in de gaten gehouden, zelfs op locaties waar u niet persoonlijk kunt zijn.

  6. Snelle inzichten: Ons analyse-dashboard biedt u directe inzichten in de prestaties van uw producten, waardoor u snel kunt reageren op veranderingen in de markt.

  7. Focus op strategie: Door te werken aan het bedrijf in plaats van in het bedrijf, kunt u zich concentreren op het ontwikkelen van effectieve strategieën om uw merk te laten groeien.

  8. Continue verbetering: Onze tools en rapporten helpen u om voortdurend te streven naar verbetering en uw concurrentievoordeel te behouden in een dynamische marktomgeving.

Met deze voordelen kunt u uw merk naar nieuwe hoogten brengen en uw positie op de winkelvloer versterken.

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past! Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.