Store Audit: inzicht in feiten

Store Audit geeft u die waardevolle informatie om doelgericht aan de slag te gaan.

Weten wat er op de winkelvloer gebeurt is goud waard. Via onze dienst Store Audit komt u te weten hoe uw producten in de winkel geëtaleerd staan, maar ook hoe ze worden beoordeeld door je klanten. U krijgt gedetailleerde informatie en feedback voor je winkel- schap- en productverbetering.

Het gaat hierbij niet zoals bij Mystery Shopping over de indruk van de medewerkers, maar over de winkel. Welke uitstraling heeft uw winkel, voldoet de inrichting aan de corporate identity, zijn artikelen uit het standaardassortiment voorradig en hoe worden belangrijke producten onder de aandacht gebracht.

Voor een objectieve indruk van uw point of sale.

Na gezamenlijk overleg en met een vooropgestelde checklist bezorgd FM Projects u die waardevolle informatie om doelgericht aan de slag te gaan. U krijgt waardevolle feedback op het gebied van winkelconcept, winkelindeling, promotie- schap- en productverbeteringen.

  • Voldoen het winkelconcept aan de behoeften van uw klanten?
  • Is point of sale materiaal aanwezig en correct opgesteld?
  • Is de positionering van je producten correct?
  • Zijn uw producten toegankelijk voor uw klanten?
  • Is de prijsaanduiding correct en duidelijk?
  • Is het etalageontwerp volgens uw richtlijnen?
  • ……

Alles kan beter

70% van alle aankoopbeslissingen vindt plaats op de winkelvloer. Klant beleving speelt hierbij een essentiële rol. Een Store Audit van FM Projects onderzoekt jouw point of sale en gaat na of er verbetering mogelijk is. Doel is om het koopgedrag van de klant positief te beïnvloeden door de kwaliteit van de dienstverlening en het productaanbod te controleren.

Kwantitatieve data, kwalitatieve feedback

Na afloop van de audit krijgt de klant een eindrapport met belangrijke conclusies en managementinformatie. daarin worden vaststellingen vermeld en aanpassingen voorgesteld. Op basis van het rapport kan de klant verbeteringen aanbrengen, een efficiënter team creëren en de klanttevredenheid verhogen. De audit is steeds een positieve actie met constructieve feedback.

Voordelen van een Store Audit

Een Store Audit heeft tal van voordelen, op lange en korte termijn. Op basis van duidelijke, concrete en correcte onderzoeksresultaten kan de klant aanpassingen uitvoeren en zijn impact op de markt vergroten. Een professionele Store Audit door een gespecialiseerd bureau maakt een cruciaal verschil voor de dienstverlening, het productaanbod en de klanttevredenheid.

Wil je meer weten over hoe je een Store Audit kan toepassen in jouw point of sale?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan online een afspraak wanneer het best voor je past. Samen vinden we de gepaste oplossing op maat voor jouw bedrijf.

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past! Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.