Merchandising consulting

Merchandising Consulting

Meer dan alleen maar producten presenteren

Slimme retail ondernemers hebben dus meer nodig dan een scherpe prijs of een exclusief product om een ​​verkoop te realiseren. Ze moeten ervoor zorgen dat hun klanten tevreden zijn, ze moeten er voor zorgen dat hun klanten terug komen en dat hun aankopen worden omgezet in loyaal koopgedrag. Een winnende positie in het steeds complexere retail landschap vereist een uitmuntende structurele aanpak. Beginnende met een doordachte aantrekkelijke merchandising, efficiënt aankoopbeleid en stockbeheer, op maat en klant gerichte marketing en promotie campagnes.

U mikt op de beste shoppositie. En een mooie presentatie.

Met een scherpe blik kansen grijpen

FM Projects brengt met behulp van zijn ‘Retail Store Audit’ en zijn scherpe blik de kansen van jouw winkel in kaart. Met de resultaten van de ‘retail store audit’ heb je direct alle kennis in huis om direct aan de slag te gaan in jou winkel. De doelstellingen van ieder onderneming veranderen constant, om te voldoen aan de veranderende omstandigheden heeft uw onderneming gedurende de levensduur constant aandacht en bijsturing nodig. Je zult verbaast zijn hoe snel er verbeteringen kunnen gezet worden. 

Consulting
Audit

Handel op basis van inzichten om uw bedrijf vooruit te helpen

In één oogopslag verbeterpunten

Spot tendensen en patronen die u kan omzetten in mogelijkheden om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Identificeer toppresteerders, ontdek toonaangevende trends en bescherm uw bedrijf door voorzorgsmaatregelen te treffen. Met FM Projects  inspectietracering heeft u de benodigde informatie om dingen gedaan te krijgen..

Store audit geeft u die waardevolle informatie om doelgericht aan de slag te gaan.

Store Audit: inzicht in feiten

Weten wat er op de winkelvloer gebeurt is goud waard. Via onze dienst Store Audit komt u te weten hoe uw producten in de winkel geëtaleerd staan, maar ook hoe ze worden beoordeeld door je klanten. U krijgt gedetailleerde informatie en feedback voor je winkel- schap- en productverbetering.

Het gaat hierbij niet zoals bij Mystery Shopping over de indruk van de medewerkers, maar over de winkel. Welke uitstraling heeft uw winkel, voldoet de inrichting aan de corporate identity, zijn artikelen uit het standaardassortiment voorradig en hoe worden belangrijke producten onder de aandacht gebracht.

Voor een objectieve indruk van uw point of sale.

Na gezamenlijk overleg en met een vooropgestelde checklist bezorgd FM Projects u die waardevolle informatie om doelgericht aan de slag te gaan. U krijgt waardevolle feedback op het gebied van winkelconcept, winkelindeling, promotie- schap- en productverbetering.

Store Audit

1299.99
999
99
  • Volledig op maat uitgewerkt
  • Gedetailleerde store analyse
  • Overzicht met aanbevelingen
  • Etalage, Sales, Product,...
AANBIEDING

Met genoegen bieden wij vrijblijvend onze offerte aan. 

Meer informatie nodig?

Kies een moment wanneer het je best past, samen vinden we een gepaste oplossing.