Etalage als eyecatcher

Etalage: Aandacht trekken en de klanten overtuigen

Aandacht trekken en de klanten overtuigen met een aantrekkelijke etalage

Een saaie winkel aankleding of etalage kan makkelijk onopgemerkt voorbijgaan, vooral op een drukke winkelstraat. Als je klanten wil aan te trekken, vooral als nieuw bedrijf, dan moet men zich onderscheiden van de massa. Een aantrekkelijke of een heldere boodschap is niet genoeg, zeker niet wanneer het winkelend publiek vaak niet de tijd heeft om binnen te gaan kijken in elk winkel om erachter te komen wat ze te bieden hebben. Je moet de aandacht trekken en de klanten overtuigen om jouw winkel te ontdekken.

Goedkope en waardevolle reclame

Window Displays kunnen uw winkel gevel transformeren van saai en somber naar in het oog springende en spannend. Ze zijn een goedkope manier om de aandacht van potentiƫle nieuwe klanten aan te trekken, evenals een creatieve en innovatieve methode om heel precies te laten zien wat uw winkel te bieden heeft. Met creatieve ideeƫn kun je duidelijk de producten die u aanbiedt etaleren, evenals het weergeven van aanvullende informatie zoals verleidelijke aanbiedingen en kortingen.

Verwisselbaar

Window displays kunnen gemakkelijk veranderd worden. Zo houdt u uw etalage gevarieerd en fris. Zo kunt u alle tijden snel en eenvoudig nieuwe producten en nieuwe aanbiedingen aanbieden, bijvoorbeeld rond Kerstmis of Halloween

Verhoog je merkbekendheid

Naamsbekendheid is erg belangrijk voor uw bedrijf en u wilt graag uw bedrijfsnaam en logo wordt gezien en gekend bij potentiƫle klanten. Een saai en vervelende winkel etalage zegt niet veel goeds over je winkel of wat uw aanbiedt, maar een opvallend en unieke etalage aan de andere kant, draait hoofden en helpt u belangrijke naamsbekendheid op te bouwen.

Bekend maken van aanbiedingen en koopjes

U kunt uw marketing een extra boost geven met een window display door speciale aanbiedingen en promoties aan bieden aan passerende potentiĆ«le klanten. Een origineel window display en promoties kunnen nieuwsgierig winkelend publiek overtuigen om jouw winkel binnen te stappen.

Creƫer nieuwsgierigheid

Window displays kunnen helpen om mensen nieuwsgierig te maken. Als de klant nieuwsgierig is zullen ze sneller naar binnen komen om te zien wat je te bieden hebt. Des te meer er klanten over de vloer komen des te meer uw kans verhoogd op verkoop van je producten. Het verhoogt ook uw naamsbekendheid door middel van mond tot mondreclame, nu de klant weet wat u precies te bieden heeft, zullen ze die informatie met vrienden en familie te willen delen.

Onderscheid jezelf van anderen

Vaak zijn de eenvoudigste marketinginspanningen het meest effectief. Opvallende en aantrekkelijke window displays zijn zeker een manier om uw klantenkring uit te breiden.

Laat je buren en de rest van uw gemeente weten dat uw bedrijf bestaat, wat je aanbiedt en wat je te vertellen hebt.

Als etaleur heb je een belangrijke taak. Iedereen kuiert graag langs etalages, zelfs op zondag als de winkels niet open zijn. Een fraai ogend geheel lokt ongetwijfeld enthousiaste passanten en klanten. Of je nu een kledingzaak dan wel een bakkerij runt, een etalage moet sfeer uitstralen en uitnodigend zijn. Op die manier trekt jouw zaak nog meer klanten aan!

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past!Ā Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.