Geurmarketing in Retail, uniek en onderscheidend!

Geurmarketing creëert een diepgaande, emotionele band met uw klanten.

Geurmarketing  is meer dan alleen een prettige geur verspreiden in een ruimte. Het is een combinatie van merkidentiteit, marketing en klantenprofielen. Het kiezen van de juiste geur prikkelt de zintuigen. Licht, geluid en decor worden erdoor versterkt. Men schept bovendien een diepe en duurzame band met de klant.

Stel u eens voor dat u alle zintuigen van je guest kunt prikkelen en hierdoor een indruk nalaat die u guest lang na het bezoek blijft voortduren .

Waarom begeuren

Een reiziger of vakantiegast wil zich speciaal voelen. Als hoteleigenaar doet u dan ook al het mogelijke om uw gast op zijn/haar gemak te stellen. Geuren creëren een diepgaande, emotionele band met uw klanten.

Versterk je thema door geurmarketing

  • Geuren roepen emoties op
  • De zintuigen worden positief geprikkeld
  • De fantasie wordt geprikkeld.
  • De klant voelt zich goed en op hun gemak
  • De klantenbinding groeit
  • Ze wekken sympathie
  • Verminderd de tijdsperceptie

De eerste indruk is een blijvende indruk

Niet alleen zullen je bezoekers geïnspireerd worden door het trendsettende interieur of thema’s maar ze zullen worden getrakteerd op een ontspannende zintuigelijke ervaring met geuren van therapeutische kwaliteiten uit de aroma therapie.

Voor iedere toepassing een geschikt toestel

Lobby: vaak gespannen en emotioneel. Het is een herkenbare situatie. Geuren creëren een rustgevende en comfortabele omgeving. Ze kalmeren en maken een ervaring minder stresserend. Wachten lijkt plots een stuk aangenamer.

Schoonmaak: Last van onprettige geurtjes van het feest van gisteren avond ? Met onze mobiele toepassingen kan men begeuren en ontgeuren waar nodig. Compact, krachtig, mobiel en betaalbaar. Een godsgeschenk voor ieder onderhoud ploeg

En nog veel meer …

De mogelijkheden en toepassingen zijn eindeloos. Net als de voordelen. Voor u, je werknemers en voor uw klanten

Meer dan alleen maar producten presenteren

Slimme retail ondernemers hebben dus meer nodig dan een scherpe prijs of een exclusief product om een ​​verkoop te realiseren. Ze moeten ervoor zorgen dat hun klanten tevreden zijn, ze moeten er voor zorgen dat hun klanten terug komen en dat hun aankopen worden omgezet in loyaal koopgedrag. Een winnende positie in het steeds complexere retail landschap vereist een uitmuntende structurele aanpak. Beginnende met een doordachte aantrekkelijke merchandising, efficiënt aankoopbeleid en stockbeheer, op maat en klant gerichte marketing en promotie campagnes.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden over geurbeleving ?

Uniek en onderscheidend, twee extra manieren om u te onderscheiden van uw concurrenten: Meer weten?

We informeren u graag over de mogelijkheden van onze dienstverlening. Met onze betaalbare en laagdrempelige expertise zijn wij ervan overtuigd dat we jou en je onderneming kunnen bijstaan naar een optimale beleving voor jou en je klanten. Samen zorgen we voor een onvergetelijk service en loyale klanten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een afspraak online wanneer het best voor je past voor een vrijblijvend intake gesprek.

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past! Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.