Hallo, ben ik in beeld?

Rapportage merkpositionering

Hallo ben ik in beeld ? U mikt natuurlijk op de beste shoppositie. En een mooie presentatie. Dat spreekt voor zich. Maar eens uw producten het magazijn verlaten, varen die zowat op eigen kompas. Weet u precies hoe en waar uw merk op de winkelvloer zal opgesteld worden? Weet u zeker dat u producten aan de juiste prijs verkocht worden?

Omdat u nu eenmaal niet op al die verkooppunten kunt gaan kijken… Zou het dan niet handig zijn om een extra paar ogen te hebben? Daar waar het allemaal gebeurt. Iemand die heel nauw opvolgt waar en hoe u aanwezig bent op de winkelvloer. En al die bevindingen ook nog in een mooi rapport giet. FM Projects treedt op als ‘merkmonitor’ , uw sensor ter plaatse. Daar waar het allemaal gebeurt.

Kwantitatieve data, kwalitatieve feedback

Na afloop van de audit krijgt de klant een eindrapport met belangrijke conclusies en managementinformatie. In het eindverslag worden vaststellingen vermeld en aanpassingen voorgesteld. Op basis van het eind rapport kan de klant verbeteringen aanbrengen, een efficiënter team creëren en de klanttevredenheid verhogen. De audit is steeds een positieve actie met constructieve feedback.

Voordelen van een kwaliteitscontrole

Een kwaliteitscontrole heeft tal van voordelen, op lange en korte termijn. Op basis van duidelijke, concrete en correcte onderzoeksresultaten kan de klant aanpassingen uitvoeren en zijn impact op de markt vergroten. Een professionele kwaliteitsaudit door een gespecialiseerd onafhankelijk bureau of persoon maakt een cruciaal verschil voor de dienstverlening, het productaanbod en de klanttevredenheid.

Want Alles kan beter

70% van alle aankoopbeslissingen vindt plaats op de winkelvloer. Klant beleving speelt hierbij een essentiële rol. Een Store Audit van FM Projects onderzoekt jouw point of sale en gaat na of er verbetering mogelijk is. Doel is om het koopgedrag van de klant positief te beïnvloeden door de kwaliteit van de dienstverlening en het productaanbod te controleren.

Verzekerd van een onafhankelijke en duidelijk resultaat

Hierbij kunt u denken aan controle op aanwezige voorraden, checken of de afgesproken assortimenten worden gevoerd of om te kijken of de product presentatie conform uw afspraken zijn. Wij zijn de (vele) extra ogen en oren van de opdrachtgever. Uw sensor ter plaatsen.

Verbeter resultaten van je winkelcampagnes

Werk aan het bedrijf in plaats van in het bedrijf door meteen te beschikken over een overzicht van wat er gebeurt op de winkelvloer. Met al uw actiegegevens op één plek, en met het ingebouwde analysedashboard van FM Projects, kunt we in één oogwenk zien welke onderdelen van het bedrijf aandacht vergen.

Meten is weten

Producten verkopen is één. Of ze een strategische shoppositie krijgen is een ander verhaal. Waar zijn ze opgesteld op de winkelvloer?  Hoe groot is de uitstalling? Hoeveel stock is er effectief aanwezig. Is het opgesteld volgens de vooropgestelde normen? En aan welke prijs worden de artikelen aangeboden?

Deze en meer van die uiterst interessante presentatie-track & trace-weetjes zijn voer voor de speurneuzen van FM Projects. Bij hun regelmatige bezoeken aan diverse winkelpunten gaan ze dat allemaal voor u na. Wat hun scherpe blik detecteert, bundelen ze in een rapport. Met de waardevolle info uit de rapportage kunt u gericht aan de slag. Een plan uitwerken om nog beter uit de verf komen. Want alles kan beter… Werk aan de winkel!

Wil je meer weten over Auditing en Rapportage?

Een Audit opdracht word altijd in samenspraak met de klant opgesteld, jouw vragen en bekommernissen worden in onze op maat gemaakte Audit scan gegoten. De auditeur ter plaatsen heeft direct toegang op zijn smartphone of tablet om zijn bevindingen ter plaatsen in te voeren. Deze bevindingen komen samen in ons audit management platform waar alle ingegeven audits geanalyseerd kunnen worden.

Neem vrijblijvend contact met ons op of plan je afspraak online wanneer het best voor je past.

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past! Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.