Retail Display installaties, een visuele verademing

Retail Display & POS-materialen

Retail Display: ze zijn niet weg te denken

Voor een promotie of een lancering van producten? Dan zijn Retail Displays niet weg te denken. Vlaggen, banners, schermen, eilandopstellingen, displays, wobblers, schapstoppers, stoepborden, … Noem maar op. Het zijn heuse prikkels die de aankoopbeslissing positief zullen beïnvloeden. Ze trekken de aandacht van de klant letterlijk op het ‘point of sale’ en zetten nieuwe producten, speciale aanbiedingen en/of evenementen – zoals de solden of koopjes bijvoorbeeld – extra in de kijker.

Retail Display: Beleving en ervaring centraal

Met het succes van webshops moeten fysieke winkels zich op een andere manier profileren. Dat kan door klantbeleving centraal te stellen en van een winkel een echt ervaringscentrum te maken. Goed geplaatst POS materiaal valt op, wordt gezien, geroken, gevoeld of gehoord en maakt indruk. Een mooi POS display is een visuele verademing en zet aan tot kopen.

Totaalproject

FM Projects verzorgt de planning, opstelling en afbouw van POS-materialen en doet dit volgens een doordacht concept. Bij het bouwen van POS displays wordt voortdurend rekening gehouden met de zichtbaarheid. Zowel in de winkelschappen, op de winkelvloer als outdoor.

Een optimaal resultaat

Kennis, ervaring en passie: drie kernfactoren om sales te stimuleren én voor een optimale plaatsing van POS-materialen. In samenspraak met u zoekt FM Projects de beste plaats. Bovendien krijgt u advies over een ideale samenstelling van de POS materialen en eventuele andere combinatiemogelijkheden.

Asymmetrische opstellingen

Recht afgelijnd of juist in een bijzondere vorm… Bij het creëren van visuele eilanden spreekt men vaak over (a)symmetrie. Daarbij krijgt een asymmetrische opstelling de voorkeur omdat de ogen gedwongen worden om te blijven bewegen of rond te kijken. Bij een piramideopstelling zijn producten van hoog naar laag opgesteld. Daarbij geldt hetzelfde principe: de blik glijdt van boven naar beneden.

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past! Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.