Waarom kiezen voor FM Projects?

FM Projects: een professionele combinatie van ervaring en beleving

Waarom FM Projects: Uw klanten, uw kostbaarste goed. Een prettige ervaring en positieve merkbeleving zorgen ervoor dat zij die bevindingen omzetten in loyauteit en lucratief koopgedrag. En da’s een traject dat FM Projects voor u in goede banen leidt. Met een professionele combinatie van ervaring en beleving. En met deze troeven:

  • Een bijzonder oog voor detail en een uitstekende afwerking;
  • Perfecte en nette uitvoering;
  • Volledige ontzorging;
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gekend en bekend in de branche
  • 1 aanspreekpunt voor alle vragen

Een onvergetelijke indruk

Het geheim van goede merchandising? Het creëren van een meeslepende en zintuiglijke winkelervaring. FM Projects zet alles op alles om het koopgedrag te beïnvloeden: via Visual Merchandising, Display installaties, Cross Installaties enz. Daarmee worden producten en diensten tot leven gewekt en ontstaat er een persoonlijke dialoog met de klant. En juist die interactie is een uitstekend meetinstrument voor klantentevredenheid in het algemeen én klantenbinding in het bijzonder.

It’s all about experience

Als het over FM Projects gaat, draait alles om ‘ervaring en ontzorging’. En dat in de ruimste zin van het woord. Eerst en vooral in de betekenis van klantbeleving. We zorgen voor een absolute meerwaarde: een totaalervaring in fieldmarketing en/of merchandising. Die alle zintuigen prikkelt. En uitnodigt voor meer…

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past! Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.