Terugroep acties: eerste hulp bij imagoschade

Terugroep actie: het vermijden van imagoschade

Eerste hulp bij imagoschade

Terugroep acties: Een Terugroep acties zijn iets waar iedere retailer jammer genoeg vroeg of laat mee te maken krijgt. Artikels moeten plots uit de rekken worden gehaald, omdat ze niet aan de wettelijke normen voldoen. Een product recall kan reputatieschade veroorzaken en vraagt dus een gedegen en zorgvuldige aanpak door een ervaren bedrijf.

Terugroepen van producten

Of het nu gaat om voedselveiligheid of gebrekkige producten: bij een Terugroep actie van goederen is het belangrijk om snel en flexibel te reageren. FM Projects zorgt voor een efficiënte en professionele afhandeling. Er wordt daadkrachtig en doelgericht ingegrepen. Door kort op de bal te spelen, vermijdt u reputatieschade

Effectief en efficiënt

Als een terugroeping vlot en professioneel wordt afgehandeld, ziet de klant dit als een uiting van kwaliteitszorg en verantwoordelijkheidsbesef. Door een onmiddellijke en professionele reactie blijft de reputatie van de retailer bovendien intact. Een snelle en correcte afhandeling leidt uiteindelijk weer tot tevreden klanten.

Ontzorgen

FM Projects zorgt dat de klant zich niet hoeft te focussen op de afhandeling. Daardoor vermindert de werklast en komen de kerntaken weer centraal te staan. En het spreekt voor zich, dat gedurende het hele traject van de product we ter beschikking staan van de klant voor vragen en antwoorden.

Betrouwbaar, bereikbaar, beschikbaar

Het herleiden van een ‘oei’ naar een ‘goei’ signaal: FM Projects beschikt over een uitgebreide ervaring met product recalls. Die expertise stellen we graag ten dienste van u. Meer weten over de dienstverlening en het serviceaanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Samen vinden we gegarandeerd de beste oplossing.

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past! Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.