Degustatie opbouw voor Leffe

Degustatie & POS materialen: Een boodschap positief overbrengen

Om het koopgedrag van mensen positief te beïnvloeden, is het belangrijk dat er veel aandacht wordt besteed aan de manier waarop een commerciële boodschap wordt overgebracht. De combinatie van het juiste POS-materiaal met gerichte marketingacties en -campagnes is hierbij cruciaal. Een inventief en aantrekkelijk gepresenteerd product scoort nu eenmaal beter dan een gelijk(w)aardig artikel dat op een saaie manier wordt voorgesteld.

POS Materialen en marketing

Bij marketingacties, advertentiecampagnes, e-mail- en online marketing horen de juiste POS-materialen. Web- en mailcampagnes richten een persoonlijke boodschap aan de klant. Een verhaal dat ook op de retaillocatie herkenbaar moet zijn. Herhaling is immers de meester van de kennis. FM Projects zorgt voor een verhoging van de omzet door een efficiënte POS-distributie. Zo wordt elk gewenst winkelpunt tijdig en gericht voorzien van de koop stimulerende blikvangers.

Heb jij nood aan een freelance sales agent ?

We informeren u graag over de mogelijkheden van onze dienstverlening. Met onze betaalbare en laagdrempelige expertise zijn wij ervan overtuigd dat we jou en je onderneming kunnen bijstaan naar een optimale beleving voor jou en je klanten. Samen zorgen we voor een onvergetelijk service en loyale klanten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een afspraak online wanneer het best voor je past voor een vrijblijvend intake gesprek.

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past! Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.