Hospitality check, onvergetelijk en gastvrij

Hospitality, een persoonlijk visitekaartje

Hospitality: een onvergetelijke indruk achterlaten bij de bezoeker? Hospitality is een trefwoord. En omdat u zelf niet overal tegelijk kunt zijn, maakt u gebruik van gelegenheidsmedewerkers. Zo’n host of hostess is dan het visitekaartje van uw onderneming in jou winkel of event. Als uithangbord van het bedrijf op congressen, beurzen of evenementen dragen zij de merkwaarden uit en versterken ze het bedrijfsimago bij de doelgroep.

Van harte welkom!

Promotiemedewerkers zijn echte vakmensen. Als goede gastvrouwen en -heren staan ze volledig in dienst van de klant. Zij gaan professioneel en tactvol om met uw klanten en bieden waardevolle ondersteuning op organisatorisch vlak. Kortom: het zijn volwaardige teamleden die aan een half woord genoeg hebben.

Vriendelijk, veelzijdig, verleidelijk

De host(ess) beschikt over een representatief uiterlijk, is sociaal en communicatief vaardig en heeft slechts één doel: de klanten een onvergetelijke en gastvrije ervaring bezorgen! Het zijn bedreven promotiemedewerkers die doordrongen zijn van het commerciële belang van hun acties. Ze stimuleren merkbekendheid bij de doelgroep en weten perfect hoe ze een boodschap moeten overbrengen.

Totaaltraject

Roadshows in winkelcentra, grootschalige productlanceringen of presentaties op beurzen: FM Projects biedt ondersteuning op alle gebieden van het hospitalitytraject. Als ervaren fieldmarketeer ontzorgen we en nemen desgewenst het hele traject van u over: van concept over organisatie tot uitvoering van de evenementen.

Ervaring en beleving

De selectie, inzet & training van promotiemedewerkers is een kwestie van maatwerk. Gastvrouwen of -heren worden qua samenstelling, aankleding, formule, boodschap & training naadloos op de specifieke situatie, doelstelling of product afgestemd. Dankzij een uitgebreide projectervaring weet FM Projects als geen ander raad met locatiekeuze, timing, frequentie en eventuele demo’s of sampling.

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past! Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.