Klant is koning. Of koningin. Maar voelt de consument dat zo aan?

Retail Audit rapportage

De rapportage geeft inzicht in de wijze waarop de mystery guest wordt geholpen door de medewerker. Hierbij wordt specifiek gekeken naar de mate waarin de medewerker servicegericht en klantgericht werkt

Mystery shopping

Welk gevoel houdt een klant, gast of bezoeker over aan zijn of haar bezoek aan uw onderneming of organisatie? Via een mystery Shopping brengt FM Projects de klantgerichtheid en het serviceniveau van een bedrijf in kaart. Zo krijgt u inzicht in hoe de klant de winkel of het product ervaart. En ontdekt u bovendien wat de werkpunten zijn.

Alles kan beter

70% van alle aankoopbeslissingen vindt plaats op de winkelvloer. Het verkooppersoneel speelt hierbij een essentiële rol. Een mystery audit onderzoekt het verkoopproces en gaat na of er verbetering mogelijk is. Doel is om het koopgedrag van de klant positief te beïnvloeden door de kwaliteit van de dienstverlening en het productaanbod te controleren.

Een positieve (re)actie

Een mystery audit is zeker geen negatieve actie. Integendeel. De focus ligt op een algemene verbetering en niet op een individuele correctie. Het is niet de bedoeling om medewerkers te viseren. Werknemers weten bovendien dat ze geëvalueerd worden en zelfs waarop ze getest worden. Wat ze niet weten is wanneer, hoe vaak en door wie.

Store checks

FM Projects voert op aanvraag ook vaak store checks uit. Daarbij gaat men na of de producten en POS-materialen er correct bijstaan en volgens afspraak en planning zichtbaar zijn. Bij store checks wordt niet alleen de stand van zaken in kaart gebracht, maar zo nodig ook meteen ter plaatse gecorrigeerd.

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past! Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.