Remodeling abdijbieren (Leffe)

Remodeling abdijbieren: FM Projects is specialist in het uitvoeren van planogrammen. Dat zijn plattegronden of schema’s die aangeven welke producten waar en in welke hoeveelheid in een winkel moeten worden geplaatst. Een doordacht planogram zal niet alleen leiden tot meer omzet en winst, maar ook de voorraad en de operationele kosten doen verminderen.

Een slimme strategie

Werken met planogrammen is een slimme marketingstrategie. Het idee is om een maximaal aantal producten te presenteren op een minimale ruimte, maar toch op een manier dat het geheel aantrekkelijk blijft voor de klant. Winkelen moet immers niet alleen functioneel, maar ook prettig zijn.

DSC00270 1
remodeling abdijbieren

Heb jij nood aan een freelance merchandiser?

We informeren u graag over de mogelijkheden van onze dienstverlening. Met onze betaalbare en laagdrempelige visual merchandising expertise zijn wij ervan overtuigd dat we jou en je winkel kunnen begeleiden naar een optimale winkel beleving voor jou en je klanten. Samen zorgen we voor een onvergetelijk winkelbezoek en loyale terugkerende klanten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een afspraak online wanneer het best voor je past voor een vrijblijvend intake gesprek.

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past! Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.