Prospecteren voor Mondial Relay

Koud prospecteren, in een sterk netwerk

Voor onze klant gingen we op pad om te prospecteren met als doel het netwerk van Mondial Relay punten in Vlaanderen uit te breiden. Een groot aantal Servicestations, dagbladhandels, drankcentrales,… hebben zich tot het netwerk van afhaalpunten vervoegd.

Prospecteren
Prospecteren

Kiezen voor een freelancer, is kiezen voor een combinatie van ervaring en beleving

Op kritieke momenten jou redder in nood

In de zakenwereld komt soms voor dat je iemand zoekt om je uit de brand te helpen. Laat het niet zomaar voorbijgaan! Jou klant heeft immers, net zoals jij, deadlines of verplichtingen. Dus wendt hij zich tot je met een dringende deadline. Dan is het natuurlijk fantastisch als er een freelancer op dat kritieke moment de ‘redder in nood’ is. Dit levert je een heleboel waardering op, om maar niet te spreken van een uitstekende referentie.

Heb jij nood aan een freelance sales agent ?

We informeren u graag over de mogelijkheden van onze dienstverlening. Met onze betaalbare en laagdrempelige expertise zijn wij ervan overtuigd dat we jou en je onderneming kunnen bijstaan naar een optimale beleving voor jou en je klanten. Samen zorgen we voor een onvergetelijk service en loyale klanten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een afspraak online wanneer het best voor je past voor een vrijblijvend intake gesprek.

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past! Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.