PepsiCo Merchandising installatie

Pepsico merchandising, klanten aan te trekken en klantentrouw te verhogen

Vertel uw winkelverhaal: Vaak kiezen we de optie die meer visueel aantrekkelijk is. Dat is het menselijke Brein, degene dat het best uitziet zal het lekkerste zijn.  Door Visual Merchandising is het de kunst om de koopwaar in een winkel, op een wijze weer te geven dat beroep doet op de ogen en de zintuigen van de klant. Dit helpt bij de presentatie van de producten en services op een manier die de venster-winkelend publiek uiteindelijk het kopen van het product bevordert. Visual Merchandising houd in dat de winkel lay-out, venster visual, promoties en alle andere verkoop bevorderende acties plaats nemen op de winkel vloer.

Heb jij nood aan een freelance sales agent ?

We informeren u graag over de mogelijkheden van onze dienstverlening. Met onze betaalbare en laagdrempelige expertise zijn wij ervan overtuigd dat we jou en je onderneming kunnen bijstaan naar een optimale beleving voor jou en je klanten. Samen zorgen we voor een onvergetelijk service en loyale klanten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een afspraak online wanneer het best voor je past voor een vrijblijvend intake gesprek.

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past! Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.