POS Materialen: een visuele verademing en zet aan tot kopen.

POS Materialen via periodieke verzendingen

Sales stimuleren in retail d.m.v. POS Materialen?

POS materialen is een efficiënt marketinginstrument om de omzet te doen toenemen. Een creatief concept spreekt klanten persoonlijk aan, verleidt en zet aan tot kopen. En omdat u niet zelf het warm water hoeft (her)uit te vinden… Anders gezegd: ontzorgen op logistiek vlak, zodat u zich kunt richten op de kerntaken. FM Projects zorgt niet alleen voor de Periodieke verzendingen van POS-materialen.

Met het succes van webshops moeten fysieke Retail winkels zich op een andere manier profileren. Dat kan door volop klantbeleving centraal te stellen en van een winkel een echt ervaringscentrum te maken. Goed geplaatst POS materiaal valt op en, wordt gezien, geroken, gevoeld of gehoord en maakt een blijvende indruk. Een mooi POS display is een visuele verademing en zet aan tot kopen.

POS materialen: Een boodschap positief overbrengen

Om het koopgedrag van mensen positief te beïnvloeden, is het belangrijk dat er veel aandacht wordt besteed aan de manier waarop een commerciële boodschap wordt overgebracht. De combinatie van het juiste POS-materiaal met gerichte marketingacties en -campagnes is hierbij cruciaal. Een inventief en aantrekkelijk gepresenteerd product scoort nu eenmaal beter dan een gelijk(w)aardig artikel dat op een saaie manier wordt voorgesteld.

POS Materialen en marketing

Bij marketingacties, advertentiecampagnes, e-mail- en online marketing horen de juiste POS-materialen. Web- en mailcampagnes richten een persoonlijke boodschap aan de klant. Een verhaal dat ook op de retaillocatie herkenbaar moet zijn. Herhaling is immers de meester van de kennis. Shoptalk zorgt voor een verhoging van de omzet door een efficiënte POS-distributie. Zo wordt elk gewenst winkelpunt tijdig en gericht voorzien van de koop stimulerende blikvangers.

Efficiënt en effectief

FM Projects verzorgt de distributie van marketing- en POS-materiaal, het beheer van nabestellingen, de leveringen aan retailpunten, medewerkers of andere relevante partijen. Anders gezegd: ontzorgen op logistiek vlak, zodat u zich kunt richten op de kerntaken. Resultaat? Meer efficiëntie, een grotere zichtbaarheid en een toegenomen betrokkenheid van de klant.

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past! Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.