Mystery shopping Sales & Aftersales voor Renault

Mystery shopping: Klant is koning. Of koningin.

Maar voelt de consument dat zo aan? Welk gevoel houdt een klant, gast of bezoeker over aan zijn of haar bezoek aan uw onderneming of organisatie? Via een mystery Shopping brengt FM Projects de klantgerichtheid en het serviceniveau van een bedrijf in kaart. Zo krijgt u inzicht in hoe de klant de winkel of het product ervaart. En ontdekt u bovendien wat de werkpunten zijn.

Een positieve (re)actie

Een mystery shopping is zeker geen negatieve actie. Integendeel. De focus ligt op een algemene verbetering en niet op een individuele correctie. Het is niet de bedoeling om medewerkers te viseren. Werknemers weten bovendien dat ze geëvalueerd worden en zelfs waarop ze getest worden. Wat ze niet weten is wanneer, hoe vaak en door wie.

Wil je meer weten over mystery shopping?

Een Audit opdracht word altijd in samenspraak met de klant opgesteld, jouw vragen en bekommernissen worden in onze op maat gemaakte Audit scan gegoten. De auditeur ter plaatsen heeft direct toegang op zijn smartphone of tablet om zijn bevindingen ter plaatsen in te voeren. Deze bevindingen komen samen in ons audit management platform waar alle ingegeven audits geanalyseerd kunnen worden.

Neem vrijblijvend contact met ons op of plan je afspraak online wanneer het best voor je past.

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past! Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.