Festival promotie voor AIKI

Retail Display: ze zijn niet weg te denken

Voor een festival promotie of een lancering van producten? Dan zijn Retail Displays niet weg te denken. Vlaggen, banners, schermen, eilandopstellingen, displays, wobblers, schapstoppers, stoepborden, … Noem maar op. Het zijn heuse prikkels die de aankoopbeslissing positief zullen beïnvloeden. Ze trekken de aandacht van de klant letterlijk op het ‘point of sale’ en zetten nieuwe productenspeciale aanbiedingen en/of evenementen – zoals de solden of koopjes bijvoorbeeld – extra in de kijker.

Retail Display: Beleving en ervaring centraal

Met het succes van webshops moeten fysieke winkels zich op een andere manier profileren. Dat kan door klantbeleving centraal te stellen en van een winkel een echt ervaringscentrum te maken. Goed geplaatst POS materiaal valt op, wordt gezien, geroken, gevoeld of gehoord en maakt indruk. Een mooi POS display is een visuele verademing en zet aan tot kopen.

Heb jij nood aan een freelance sales agent ?

We informeren u graag over de mogelijkheden van onze dienstverlening. Met onze betaalbare en laagdrempelige expertise zijn wij ervan overtuigd dat we jou en je onderneming kunnen bijstaan naar een optimale beleving voor jou en je klanten. Samen zorgen we voor een onvergetelijk service en loyale klanten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een afspraak online wanneer het best voor je past voor een vrijblijvend intake gesprek.

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past! Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.