Communiceer op opmaat van je doelgroep

Beleving voor de moderne man.

Een aankondiging alleen overtuigt niet meer.

Communiceer opmaat van je doelgroep: Zo’n 70 procent van de aankoopbeslissingen vindt plaats op de winkelvloer. (In jouw zaak) Om dat proces te beïnvloeden, zul je daar dan ook maximaal op moeten inzetten. Maar… Vandaag de dag wil de man op een andere manier benaderd en verleid worden tot een aankoop. Zeker in een huidcenter. Een aankondiging alleen overtuigt niet meer. Om jouw producten onder de aandacht te brengen zal je het aankoopproces wat moeten te sturen. Dat kan door alle zintuigen te prikkelen. In combinatie met story-telling komt de boodschap beter en kwalitatief over. Zo ontstaat een stukje uiterst kwalitatieve merk beleving. Meer zelfs: merk loyaliteit.

Signalisatie is van cruciaal belang voor het goed functioneren van uw MEN CARE Center. Het moet niet alleen gezien worden vanop straat, ook binnen is de visibaliteit noodzakelijk zodat uw klanten de gewenste producten meteen terugvinden.

Klanten moeten zichzelf kunnen zijn.

Het welzijn van je klanten en het goed voelen is een zeer belangrijke doelstelling. Communiceren op maat van je doelgroep is van uiterst belang. (Geslacht, leeftijd, behoefte, enz.) Jouw onderneming moet een plaats zijn waar de man zich goed voelt en waar ze graag naar toekomen.

Een boodschap positief overbrengen

Inspelen op impulsaankopen zal uw rendabiliteit in belangrijke mate helpen verhogen. Door middel van Visual Merchandising is het mogelijk uw producten zo te presenteren zodat je klanten uitgenodigd worden om deze producten te leren kennen, ontdekken, en vervolgens over te gaan tot aankopen.

Een voorbeeld van een leuke presentatie kan zijn.

De moderne man moeten zichzelf kunnen zijn, zichzelf kunnen bedienen op de winkelvloer en de producten kunnen voelen en vastnemen. De professionele raad en advies zal deze merchandising aanvullen om zo voor een optimale klantenervaring te zorgen.

Om het koopgedrag van de man positief te beïnvloeden, is het belangrijk dat er veel aandacht wordt besteed aan de manier waarop een commerciële boodschap wordt overgebracht. De combinatie van het juiste POS-materiaal met gerichte marketingacties en -campagnes is hierbij cruciaal. Een inventief en aantrekkelijk gepresenteerd product scoort nu eenmaal beter dan een gelijk(w)aardig artikel dat op een saaie manier wordt voorgesteld.

Wilt u de aandacht van de klant op een specifieke locatie vestigen?

Dat kan! Van eenvoudige tot de meest complexe Point Of Sales constructies. FM Projects verzorgt deze koopprikkels tot in de puntjes en gebruikt daarbij weloverwogen en bewezen marketingstrategieën.

Wil je meer weten over hoe je een remodeling kan toepassen voor jouw merk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een afspraak online op een moment wanneer het je best past. Samen vinden we de gepaste oplossing op maat voor jouw bedrijf.

Plan je afspraak online

Plan je afspraak wanneer het best voor je past! Je ontvangt een link voor een virtuele meeting direct in je mailbox.